Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Vacature vakman buizenlegger Vacature kraanmachinist cultuurtechniek Vacature tractormachinist cultuurtechniek Vacatures adviseur bodem en groen Vacature kraanmachinist

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij de Van Berkel Groep

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Calculator / werkvoorbereider

  Van Berkel Landschap & Infra
  oor de infra projecten zijn wij op zoek naar een calculator / werkvoorbereider. Beschik jij over de juiste kennis en werkervaring? En wil je die inzetten bij een bedrijf dat met passie werkt aan deze projecten? Lees dan snel verder!

  Allround grondwerker / buizenlegger

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als allround grondwerker / buizenlegger kun je rekenen op een afwisselend takenpakket. Van het aanleggen, onderhouden of vervangen van rioleringen en uitleggers tot het plaatsen van kolken, putten en damwanden.

  Planner

  Van Berkel Landschap & Infra
  De juiste mensen, met het juiste materieel op tijd op de juiste plek. En tevreden klanten. Oftewel een planning die op rolletjes verloopt. Dat ga jij regelen!

  Kraanmachinist cultuurtechniek

  Van Berkel Landschap & Infra
  We zoeken twee kraanmachinisten om ons cultuurtechnisch team te versterken, waarbij de Hooby rupskraan of de mobiele kraan jouw vaste machine wordt. Dagelijks zijn we aan de slag met mooie projecten in de aanleg en het onderhoud van landschappen. In en om waterlopen, natuurgebieden, parken, plantsoenen en bermen verzorgen we diverse werkzaamheden. Word jij een van onze nieuwe specialisten in het maaiteam?

  Onderhoudsmonteur/lasser recycling machines

  Van Berkel Landschap & Infra
  Zie jij onze machines wel eens rijden? Vrachtwagens, kranen, laadschoppen, tractoren en andere machines met het blauwe logo erop? Daar zitten onze aanpakkers in! Ze zijn aan de slag voor mooie projecten. De afgelopen jaren hebben we ons wagenpark flink uitgebreid en daarom zoeken we versterking voor het team van onze technische dienst.

  Bargeplanner (scheepsplanner)

  Van Berkel Logistics
  Wat ga je doen? Als bargeplanner ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk plannen van de containerschepen om de beschikbare vervoerscapaciteit maximaal te benutten. Samen met twee collega planners verlies je dit doel niet uit het oog en zorg je met veel passie voor: Wat krijg jij? Werken bij Van Berkel Logistics betekent werken […]

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Ook zijn we partner van Weijs werkend leren, een MBO-3 opleiding voor vakspecialisten in onder meer infra en groen.

  Lees meer

  Wil jij het vak leren van echte pro’s? Een vakspecialist worden in infra of groen? Dan is Weijs werkend leren echt iets voor jou! Klik op het logo en lees er meer over!

  Weijs werkend leren

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Groep

  Sinds onze oprichting in 1955 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in landschap, infra, groen- en bouwstoffenrecycling en containerlogistiek. Inmiddels hebben we een uitgebreid machinepark, ruim 270 betrokken en hardwerkende medewerkers en negen locaties. We zijn en blijven een echt familiebedrijf van Brabantse bodem. Persoonlijke aandacht staat voorop en de deur staat voor iedereen open. Geen vraag is te gek, we denken in oplossingen. Om er vervolgens met opgestroopte mouwen tegenaan te gaan.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden, aan de slag in groen- en bouwstoffenrecycling of juist in de containerlogistiek. Bij de Van Berkel Groep kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Doornhoek 4265
  5465 TG Veghel
  Onze locaties