Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Vacature vakman buizenlegger Vacature kraanmachinist cultuurtechniek Vacature tractormachinist cultuurtechniek Vacatures adviseur bodem en groen Vacature kraanmachinist

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij de Van Berkel Groep

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Stagiair truckplanning (BOL/BBL)

  Van Berkel Logistics
  Ben jij op zoek naar een leuke stageplek voor je BOL of BBL opleiding in de logistiek en ben je een echte teamplayer? Bij de truckplanning van Van Berkel Logistics hebben wij ruimte voor een stagiair(e). Jij ondersteunt de truckplanning en zij leren jou de kneepjes van het vak.

  Vakman agrarisch loonwerk

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als vakman agrarisch loonwerk ben je actief met alle voorkomende agrarische werkzaamheden met loonwerkmachines voorzien van de nieuwste technieken. Jij gaat voor het beste resultaat en om dat te bereiken ben je bereid om je volledig te verdiepen in de teelt en oogst, de machines en de juiste afstelling daarvan.
  Vacature uitvoerder natuurbouw

  Uitvoerder natuurbouw

  Van Berkel Landschap & Infra
  Dagelijks werken we aan mooie projecten in en om waterlopen, natuurgebieden, parken, plantsoenen en bermen, waarbij we diverse werkzaamheden verzorgen; van natuurtechnische ontgravingen en bodemverbetering tot natuurbouw en maaiwerk. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een uitvoerder natuurbouw.
  Vacature vrachtwagenchauffeur containerlogistiek

  Vrachtwagenchauffeur containerlogistiek (oproep)

  Van Berkel Logistics
  Ben jij een chauffeur in hart en nieren en ben je minimaal 1 vaste dag per week beschikbaar? Dan hebben we uiteenlopende mogelijkheden voor jou als (oproep) vrachtwagenchauffeur.
  Vacature container kraanmachinist

  Container kraanmachinist

  Van Berkel Logistics
  Op onze Inland Terminals in Veghel, Cuijk en Oss verzorgen we de op- en overslag van containers. Via binnenvaart en wegvervoer verwerken we via onze terminals jaarlijks ruim 70.000 containers. Dat zijn er veel en daar hebben we groot materieel voor nodig. Word jij ook zo enthousiast van grote machines? Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een behendige container kraanmachinist.

  Allround grondwerker / buizenlegger

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als allround grondwerker / buizenlegger kun je rekenen op een afwisselend takenpakket. Van het aanleggen, onderhouden of vervangen van rioleringen en uitleggers tot het plaatsen van kolken, putten en damwanden.

  Procesmanager

  Van Berkel Landschap & Infra
  De juiste mensen, met het juiste materieel op tijd op de juiste plek. En tevreden klanten. Oftewel een planning die op rolletjes verloopt. Dat ga jij regelen!

  Kraanmachinist cultuurtechniek

  Van Berkel Landschap & Infra
  We zoeken twee kraanmachinisten om ons cultuurtechnisch team te versterken, waarbij de Hooby rupskraan of de mobiele kraan jouw vaste machine wordt. Dagelijks zijn we aan de slag met mooie projecten in de aanleg en het onderhoud van landschappen. In en om waterlopen, natuurgebieden, parken, plantsoenen en bermen verzorgen we diverse werkzaamheden. Word jij een van onze nieuwe specialisten in het maaiteam?

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Ook zijn we partner van Weijs werkend leren, een MBO-3 opleiding voor vakspecialisten in onder meer infra en groen.

  Lees meer

  Wil jij het vak leren van echte pro’s? Een vakspecialist worden in infra of groen? Dan is Weijs werkend leren echt iets voor jou! Klik op het logo en lees er meer over!

  Weijs werkend leren

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Groep

  Sinds onze oprichting in 1955 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in landschap, infra, groen- en bouwstoffenrecycling en containerlogistiek. Inmiddels hebben we een uitgebreid machinepark, ruim 270 betrokken en hardwerkende medewerkers en negen locaties. We zijn en blijven een echt familiebedrijf van Brabantse bodem. Persoonlijke aandacht staat voorop en de deur staat voor iedereen open. Geen vraag is te gek, we denken in oplossingen. Om er vervolgens met opgestroopte mouwen tegenaan te gaan.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden, aan de slag in groen- en bouwstoffenrecycling of juist in de containerlogistiek. Bij de Van Berkel Groep kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Doornhoek 4265
  5465 TG Veghel
  Onze locaties