Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Vacature leerplek chauffeur terminal truck Vacature kraanmachinist Vacature vrachtwagenchauffeur containerlogistiek Materieel en bouwlogistiek - Cultuurtechniek Header vacature machinist reachstacker

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij de Van Berkel Groep

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Administratief medewerker weegbrug

  Van Berkel Bouwstoffen & Transport
  Ben jij iemand die graag de regie houdt in een stroom van informatie? En zeggen de termen bulk, BRL-norm en begeleidingsformulier jou iets? Dan past deze functie zeker bij jou!

  Vrachtwagenchauffeur kippervervoer

  Van Berkel Bouwstoffen & Transport
  Wat ga je doen? Je transporteert met een 10×4 kipper vrachtwagen puin en granulaten tussen ons bouwstoffencentrum en de diverse bouw- en handelsprojecten. Je werkt voornamelijk in de regio Eindhoven. De werktijden zijn over het algemeen tussen 6.00 uur en 18.00 uur, er is geen sprake van overnachtingen. Je bent de juiste persoon wanneer je […]

  Loadermachinist

  Van Berkel Biomassa & Bodemproducten
  Als machinist kun je zelfstandig werken en ben je het aanspreekpunt voor collega’s die je komen ondersteunen bij het productieproces. Samen met de procesbeheerder bewaak je de kwaliteitsnormen. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de locatie geordend en netjes is.

  Rioleur

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als rioleur kun je rekenen op een afwisselend takenpakket. Van het aanleggen, onderhouden of vervangen van rioleringen en uitleggers tot het plaatsen van kolken, putten en damwanden.

  Customer service medewerker

  Van Berkel Logistics
  Of het nu gaat om de nieuwe gameconsole die je zo snel mogelijk thuis wilt hebben of om een supermarkt met een vol schap toiletpapier in hamstertijd. Het klinkt zo gewoon maar zonder de logistieke sector is dit onmogelijk. Lijkt het jou ook zo gaaf om in deze dynamische en onmisbare sector te werken? Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze klanten? Dan zoeken wij jou! Van Berkel Logistics is de verbindende schakel tussen wegvervoer en binnenvaart met drie overslaglocaties in Noord-Brabant: Inland Terminal Veghel, Inland Terminal Cuijk en Inland Terminal Oss. We hebben een flinke groei doorgemaakt en zijn daarom op zoek naar versterking van het team.

  Productieleider

  Van Berkel Bouwstoffen & Transport
  Zoek jij een brede functie met ontwikkelmogelijkheden? En wil jij bouwen aan een circulaire toekomst? Lees dan snel verder!
  Vacature machinist reachstacker

  Machinist reachstacker

  Van Berkel Logistics
  Op onze Inland Terminals in onder meer Oss en Veghel verzorgen we de op- en overslag van containers. Via binnenvaart en wegvervoer verwerken we jaarlijks ruim 70.000 containers. Dat zijn er veel en daar hebben we groot materieel voor nodig. Word jij ook zo enthousiast van grote machines? En de kracht en behendigheid van een reachstacker in handen van een goede machinist?
  Vacature kraanmachinist

  Kraanmachinist infra

  Van Berkel Landschap & Infra
  Als kraanmachinist ga je de ene keer zelfstandig aan de slag, de andere keer werk je samen met je collega’s aan een project. Afhankelijk van jouw vaardigheden kunnen we je ook inzetten voor andere werkzaamheden binnen onze organisatie.
  Vacature Cultuurtechnisch tractorchauffeur

  Tractorchauffeur / Machinist cultuurtechniek

  Van Berkel Landschap & Infra
  Wat ga je doen? Met je groene vingers en behendigheid met de tractor en hydraulische machine ga je aan de slag met het maaiteam. Het mooie is, je ziet direct resultaat van je werk. Op projecten in het onderhoud van de groene buitenruimte voel jij je helemaal thuis. En in de wintermaanden werk je mee […]

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

  Lees meer

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Groep

  Sinds onze oprichting in 1955 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in landschap, infra, groen- en bouwstoffenrecycling en containerlogistiek. Inmiddels hebben we een uitgebreid machinepark, ruim 230 betrokken en hardwerkende medewerkers en negen locaties. We zijn en blijven een echt familiebedrijf van Brabantse bodem. Persoonlijke aandacht staat voorop en de deur staat voor iedereen open. Geen vraag is te gek, we denken in oplossingen. Om er vervolgens met opgestroopte mouwen tegenaan te gaan.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden, aan de slag in groen- en bouwstoffenrecycling of juist in de containerlogistiek. Bij de Van Berkel Groep kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Doornhoek 4265
  5465 TG Veghel
  Onze locaties