Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Marco Derks

Marco Derks

Marco Derks werkt als machinist bij Van Berkel Landschap & Infra

Marco Derks startte in 2006 als leerling bij ons. In het leerwerktraject combineerde hij zijn opleiding met praktijkervaring opdoen. De samenwerking beviel zo goed dat Marco in 2008 in vaste dienst kwam. Hij is machinist en zet zijn kennis in voor waterschappen, gemeenten en Staatsbosbeheer. Voor deze klanten doet hij het jaarlijks onderhoud van de watergangen. “Met een team van een stuk of tien collega’s hebben we een groot gebied in onderhoud. In de periode van juni tot december maai ik vooral watergangen. Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan het grondwerk voor verschillende projecten.”

Marco over zijn werk

“Met een team van een stuk of tien collega’s hebben we een groot gebied in onderhoud. In de periode van juni tot december maai ik vooral watergangen. Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan het grondwerk voor verschillende projecten.”

Hoewel Marco vaak met enkele collega’s in een gebied werkt, is hij in de cabine van zijn kraan op zichzelf aangewezen. “Daar moet je wel tegen kunnen”, geeft hij toe. “Maar die rust bevalt me wel. Radiootje aan en altijd lekker buiten in de natuur. Soms zie je ’s ochtends zelfs de herten wegschieten.” Ook het onderhoud aan zijn kraan verzorgt hij zo veel mogelijk zelf. “Onze monteurs hebben het al druk genoeg”, lacht Marco voordat hij weer in zijn cabine stapt om de volgende watergang vakkundig te maaien.

Marco Derks
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties