Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Henk Senders

Henk Senders

Procesbeheerder Henk Senders over zijn werk bij Van Berkel Bouwstoffen & Transport

De binding met de medewerkers en het proces en de afwisselende taken maken het werk erg leuk voor Henk. “Ik start mijn werkdag met administratieve taken zoals het coderen van uren en het goedkeuren van proeffacturen. Gedurende de dag ben ik bezig met kwaliteitsbewaking in het laboratorium, maak ik de begeleidingsbrieven voor de grondbank en spring ik als het nodig is bij in het proces”, vertelt Henk.

Henk over zijn werk

“Ik maak het proces rond als het ware. Ik begin met de uren van de vorige dag en eindig met de werkbriefjes voor de dag erna.”

Van Berkel is een organisatie in beweging en dat merkt hij. “Ik ben 11 jaar geleden overgestapt naar Van Berkel toen Verbiezen, het bedrijf waar ik al 32 jaar werkte, werd overgenomen. De overname is vlekkeloos gegaan. De sfeer van een klein bedrijf is er nog steeds ondanks dat het bedrijf nog verder groeit.” De groei betekent ook dat zijn taken veranderen, maar dat bevalt hem wel. “Juist de betrokkenheid bij het hele proces vind ik erg leuk. Het kan erg druk zijn, dan helpen we elkaar waar het kan. De kracht van Van Berkel is iedereen in z’n waarde laten en elkaar helpen waar het nodig is.”

  • Henk Senders op locatie
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties