Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Andre van de Meerakker

Andre van de Meerakker

Dit is André van de Meerakker, machinist bij Van Berkel Landschap & Infra

André werkt al meer dan veertig jaar bij ons. “Ik ben er eigenlijk vanzelf ingerold”, vertelt hij. “Na de lts kwam ik hier terecht en sindsdien ben ik altijd gebleven. Het leuke is dat er meer familieleden bij de Van Berkel Groep werken; een mooi bedrijf dat nog altijd groeit. Ik werk hier al sinds 1979 met heel veel plezier.”

Andre over zijn werk

“Het geeft een gevoel van vrijheid om alleen of in een klein groepje buiten aan het werk te zijn. Vooral in de vrije natuur. Dit werk past echt bij mij.”

André begon met het maaien van sloten, maar stapte al snel over op de kraan. “Voor allerlei landschapsprojecten verzorgen wij de aanleg en het onderhoud. We komen op veel verschillende plekken in de omgeving. Ons werkgebied ligt grofweg tussen Oss en Eindhoven. Dat is een van de voordelen van werken bij Van Berkel: alles is dichtbij. Je hebt dus geen lange reistijden. Vanuit mijn woonplaats Eerde ben ik ’s morgens snel bij het project. Het geeft een gevoel van vrijheid om alleen of in een klein groepje buiten aan het werk te zijn. Vooral in de vrije natuur. Dit werk past echt bij mij.”

  • Andre van de Meerakker
  • Andre van de Meerakker
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties