Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Vacature vakb Vacature chauffeur containercombinatie Vacature kraanmachinist cultuurtechniek Vacature tractormachinist cultuurtechniek Vacatures adviseur bodem en groen Vacature machinist maaiboot

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij de Van Berkel Groep

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Vacature container kraanmachinist

  Machinist reachstacker

  Van Berkel Logistics
  Op onze Inland Terminals in onder meer Oss en Veghel verzorgen we de op- en overslag van containers. Via binnenvaart en wegvervoer verwerken we jaarlijks ruim 70.000 containers. Dat zijn er veel en daar hebben we groot materieel voor nodig. Word jij ook zo enthousiast van grote machines? En de kracht en behendigheid van een reachstacker in handen van een goede machinist?

  Leerplek chauffeur terminal truck

  Van Berkel Logistics
  We zijn een groeiend bedrijf en dat is precies wat we voor jou ook willen. Groeien. In je functie om je zelf ontwikkelen tot chauffeur. Niet door als bijrijder of met magazijn werk aan de slag te gaan. Maar door gelijk te doen wat jij graag doet: rijden! We hebben leerplekken op onze terminals in Veghel en Cuijk.

  Vrachtwagenchauffeur containerlogistiek

  Van Berkel Logistics
  Wat ga je doen? Wij zorgen ervoor dat jij een prettige werkomgeving hebt. Zodat je kunt werken op tijden en trajecten waarbij jij je prettig voelt. Bijvoorbeeld als regio chauffeur, op langere trajecten naar de zeehavens of als nachtchauffeur. Werk je liever als oproepkracht? Ook dan bieden we je een leuke plek. En als je […]

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Ook zijn we partner van Weijs werkend leren, een MBO-3 opleiding voor vakspecialisten in onder meer infra en groen.

  Lees meer

  Wil jij het vak leren van echte pro’s? Een vakspecialist worden in infra of groen? Dan is Weijs werkend leren echt iets voor jou! Klik op het logo en lees er meer over!

  Weijs werkend leren

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Groep

  Sinds onze oprichting in 1955 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in landschap, infra, groen- en bouwstoffenrecycling en containerlogistiek. Inmiddels hebben we een uitgebreid machinepark, ruim 270 betrokken en hardwerkende medewerkers en negen locaties. We zijn en blijven een echt familiebedrijf van Brabantse bodem. Persoonlijke aandacht staat voorop en de deur staat voor iedereen open. Geen vraag is te gek, we denken in oplossingen. Om er vervolgens met opgestroopte mouwen tegenaan te gaan.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden, aan de slag in groen- en bouwstoffenrecycling of juist in de containerlogistiek. Bij de Van Berkel Groep kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  Onze locaties