Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Project Bladcompost gemeente Heeze-Leende

Bladmulch voor jonge aanplant in gemeente Heeze-Leende

Opdrachtgever Gemeente Heeze-Leende
Plaats Heeze-Leende
Divisie Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Een toekomstbestendig bomenplan is een belangrijk speerpunt voor de gemeente Heeze-Leende. De afgelopen jaren zijn onder meer jonge beuken gepland in de gemeente. Onze expertise over aanplanten in bestaande grond kwam daarbij goed van pas. Om de groei te stimuleren is bij de aanplant Orgapower bomenstarter toegevoegd. Als vervolg op het aanplanten van de bomen is nu ook onze bladmulch gebruikt om de boomspiegel af te dekken.

  • Project Bladcompost gemeente Heeze-Leende
  • Project Bladcompost gemeente Heeze-Leende

Combinatie bomenstarter en bladmulch

Juist de combinatie van bomenstarter en bladmulch zorgt voor een optimale groei in de bestaande bodem. De toepassing van bomenstarter gaf gelijk een goede impuls aan de wortelgroei bij de aanplant. Door de combinatie van uitgerijpte biostimulatorencompost, witveen en fytocell in de bomenstarter ontstaat een optimale aanslag van de jonge aanplant. Niet alleen worden beschikbare voedingstoffen beter opgenomen het verbetert ook het vocht vasthoudend vermogen in het plantvak.

Bladmulch zorgt daarbij voor een ideaal microklimaat voor het bodemleven. Het heeft een vochthoudend vermogen en een natuurlijke uitstraling. Zowel de bomenstarter als de bladmulch zijn door ons per plantgat uitgeknepen om onnodige uitwisseling van grond te voorkomen. 

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen over dit project of wilt u meer informatie over Orgapower bomenstarter en bladmulch ?

Toegepaste diensten & producten

Bodemverbeteraars - Orgapower bomenstarter - toepassing

Orgapower bomenstarter

Gerichte plantgatverbetering vermindert stress bij bomen die u verplant aanzienlijk. Met Orgapower Bomenstarter zorgt u voor die verbetering.
Bladmulch

Bladmulch

Bladmulch als bodembedekker geeft niet alleen een mooie natuurlijke uitstraling, het onderdrukt ook onkruid. U hoeft dus minder te schoffelen.
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties