Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Hoogste trede PSO prestatieladder behaald!

Datum 6 juli 2022

Duurzaamheid zit verweven in onze bedrijfsvoering. Dat zie je in hoe we omgaan met energie, grondstoffen en milieu, maar vooral ook met onze mensen. Ons team van aanpakkers. We zijn dan ook erg trots dat we gecertificeerd zijn voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)!

We zijn een familiebedrijf waarin elke dag keihard gewerkt wordt met en voor elkaar. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar. Iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan de successen en is onderdeel van dat team. En dat geldt echt voor iedereen, ook voor leerlingen en medewerkers die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Samen zijn we aanpakkers. En dat wordt met deze certificering nog eens onderstreept.

De Prestatieladder Socialer Ondernemer geeft inzicht in hoe we als organisatie meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op arbeidsdeelname van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat doen we, dat blijkt uit de onafhankelijke toetsing van TNO. Bovendien stimuleren we onze leveranciers en opdrachtgevers om ook sociaal te ondernemen. Daarmee leveren we een grote bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Wilt u meer weten over de PSO en de mogelijkheden van sociaal ondernemen? Kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties