Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Gerard Welte 50 jaar in dienst bij Van Berkel

Een bijzonder jubileum: Gerard Welte 50 jaar in dienst

Datum 3 mei 2021

Hij woonde in de buurt en kon met landbouwmachines werken, dus startte Gerard Welte– of Grardje zoals we hem kennen – op 1 mei 1971 als loonwerker bij Van Berkel Groep. Nu 50 jaar later is hij onze eerste medewerker die zo’n uniek jubileum viert.

Niet alleen bij ons is het uniek. Want zeg nou zelf, hoe vaak hoor je dat iemand 50 jaar voor het zelfde bedrijf werkt? En na 50 jaar werkt Gerard met nog net zoveel inzet en betrokkenheid als toen. Hij heeft het bedrijf zien veranderen en groeien. Het team van aanpakkers steeds groter zien worden.

Dat je na de VUT nog niet los kunt komen van het bedrijf, zegt iets over Gerard als persoon en ons als bedrijf. Mooi werk kunnen doen dat bij je past. Of je nou jong bent en nog veel wilt leren, of al veel ervaring hebt en toe bent aan een keer iets anders. Kansen bieden, teamgeest en persoonlijke waardering horen daarbij.

Gerard is met veel enthousiasme nog regelmatig aan het werk op de omzetmachine en daarnaast elke zaterdag aan het werk bij de weegbrug op onze locatie in Uden. Behalve op zaterdag 1 mei 2021, de dag dat we maar liefst 75-jaar aan jubilea vierden, toen werd hij flink in het zonnetje gezet. Gerard was op 1 mei niet de enige jubilaris, Marion Koolen was op die dag 25 jaar in dienst.

Gerard Welte 50 jaar in dienst bij Van Berkel
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties