Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
Berijdbaar gazon - TerraViva - toepassing

Bezoek ons tijdens de Nationale Klimaat Expo

Datum 4 april 2024

Op 17 en 18 april zijn we aanwezig op de Nationale Klimaat Expo (stand 3.138) in Houten. Dé plek voor innovatieve, duurzame en groene oplossingen voor een stedelijke omgeving. Het creëren van een klimaat robuuste stad is voor Van Berkel Biomassa & Bodemproducten een dagelijks thema. Ons assortiment bodemverbeteraars speelt daarbij een belangrijke rol. Door niet alleen groeiplaatsen te verbeteren maar ook door bij te dragen aan hittestressbestrijding, CO2-vastlegging en een verbeterde waterhuishouding.

De kracht van meer groen in onze steden is onmiskenbaar en de vraag naar duurzame oplossingen voor een betere groeiplaats en bodembedekking neemt alleen maar toe. Wij staan in de voorhoede met onze circulaire aanpak, waarbij groene reststromen op een innovatieve manier terugkeren naar de bodem – daar waar ze het meeste verschil maken.

Tijdens de Nationale Klimaat Expo wisselen we graag persoonlijk met u van gedachten over hoe onze producten en oplossingen op maat een verschil kunnen maken in uw projecten. En bent u nieuwsgierig wat de bijdrage van uw groene reststromen kan zijn aan CO2-reductie? Dan nodigen we u van harte uit in onze stand, nummer 3.138. Uw gratis toegangskaart kunt u eenvoudig deze link aanvragen: https://nationaleklimaatexpo.nl/bezoeker/registreer

Peter van Kessel, Joost van Nostrum en Berend Aelbers kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten en samen te verkennen hoe we onze steden groener, gezonder en klimaatbestendiger kunnen maken. Laten we samen het verschil maken!

Duurzaam natuurlijk
Nationale Klimaat Expo 2024
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties