Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
CO2 rekentool voor groene reststromen

Bent u benieuwd wat uw bijdrage kan zijn aan CO2 reductie?

Datum 14 september 2023

Kom dan zeker naar stand nummer 4.2.29 tijdens de Vakbeurs Openbare ruimte!

Uw CO2-reductie – door het inleveren van groene reststromen – berekenen we met de CO2-rekentool. Met deze, in opdracht van BVOR, door CE Delft ontwikkelde rekentool kunnen we de CO2-footprint van onze activiteiten berekenen. Van transport en recycling tot hergebruik van onze producten, alle onderdelen van het recyclingproces worden omgezet in hoeveelheden. Klanten die groene reststromen bij ons aanleveren kunnen we op deze manier een ‘CO2-certificaat’ aanbieden waarop hun bijdrage aan CO2 reductie wordt aangetoond.

En bent u al bekend met ons assortiment circulaire bodemverbeteraars? Al onze bodemproducten dienen een klimaatadaptief nevendoel in de vorm van hittestressbestrijding, CO2-opname en waterhuishouding. Meer groen geeft immers een positieve impuls aan een klimaatrobuuste stad. Steeds vaker wordt gezocht naar duurzame oplossingen voor groeiplaatsverbetering en bodembedekking. En precies dat is wat we bieden! Onze circulaire bodembedekkers worden toegepast om onkruidgroei tegen te gaan, vocht vast te houden en een actief bodemleven op een duurzame manier te stimuleren.

We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden! Komt u kennismaken? We ontvangen u graag in stand 4.2.29. Klik op de link om u gratis te registreren > https://openbareruimte.nl/bezoeker/registreer

Duurzaam natuurlijk
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties