Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!
2e elektrische smalspoor machine voor Van Berkel

2e elektrische smalspoor machine voor Van Berkel

Datum 4 juni 2024

Door de ingebruikname van een tweede Hooby LC90 E-tronic door Van Berkel Landschap & Infra beschikken we nu over twee volledig elektrisch aangedreven smalspoor machines voor cultuurtechnisch onderhoud van watergangen en diverse andere werkzaamheden.

Ook deze E-tronic van Hooby is voorzien van een zeer energiezuinige aansturing voor de rupsbanden en de verschillende hydraulische functies. Bovendien is de machine voorzien van verwisselbare accu’s waardoor we overdag kunnen werken én tegelijkertijd opladen met de energie die we opwekken met de zonnepanelen op onze daken. Met een volgeladen accu kunnen onze aanpakkers dus een volledige werkdag van huis.

De kenmerken en specificaties zoals we die kennen van de Hooby’s zijn ook toegepast in deze machine. Zoals Faunatronic voor ecologisch maaien, Hooby maps voor een 3D weergave van de watergang, stabiliteit en een groot maaibereik. Zo kunnen we op een nog duurzamere manier de kwaliteit blijven leveren die klanten van ons gewend zijn.

Elektrificatie machinepark

Als Van Berkel Groep zijn we gecertificeerd voor niveau 5 van de CO2-presetatieladder en verminderen we onze CO2-uitstoot structureel. Dat doen we door voortdurend initiatieven te onderzoeken en waar mogelijk toe te passen in onze dagelijkse werkzaamheden en uitvoering van projecten. De twee Hooby E-tronic machines zijn een nieuwe stap in de elektrificatie van ons machinepark. We beschikken al over een elektrisch aangedreven granulaatcentrale, elektrische portaalkranen en een elektrische vrachtwagen. En de volgende machines zijn al in bestelling.

Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties